Compra d'Entrades

Condicions de la compra d'entrades

1. Accés a l’Esdeveniment: És obligatori adquirir una entrada per accedir a la sala. Només hi haurà taules i cadires disponibles pels participants de la Quina.

*En el cas dels menors acompanyats, s’habilita una sala – parc infantil amb monitors. Si el menor vol romandre amb l’adult responsable, ho haurà de fer sense cadira, a no ser que aquest adult adquireixi una entrada pel menor.

**L’accés a l’esdeveniment estarà subjecte a les normes de seguretat i sanitat vigents. L’organització es reserva el dret d’admissió.

2. Data i Hora de l’Esdeveniment: L’esdeveniment «Gran Quina de Nadal» es celebrarà el 26 de desembre de 2023 a les 17:30 hores.

3. Reemborsament: Les entrades adquirides per a aquest esdeveniment no són reemborsables, excepte en el cas de cancel·lació de l’esdeveniment. En aquesta situació, els detalls del procés de reemborsament seran comunicats pels canals oficials.

4. Adquisició d’Entrades: Les entrades estaràn disponibles per a la seva compra a través dels canals oficials designats per l’organització. És responsabilitat del comprador assegurar-se que la compra sigui realitzada en aquests canals per evitar fraus o entrades no vàlides.

5. Cessió de l’Entrada: En cas que el comprador original de l’entrada no pugui assistir a l’esdeveniment, pot cedir la seva entrada a una altra persona. 

6. Contingut de l’Entrada: Cada entrada dóna dret a l’accés a la instal·lació i inclou un pack de cartrons, amb un cartró per a cada una de les 9 quines i un cartró per a la super-quina.

7. Modificacions de l’Esdeveniment: L’organització es reserva el dret de realitzar canvis en l’esdeveniment, incloent, però no limitant-se a, ubicació i horaris. Aquests canvis no seran motiu per al reemborsament de les entrades, excepte en cas de cancel·lació total de l’esdeveniment.

8. Responsabilitat de l’Assistent: L’assistent a l’esdeveniment assumeix tota la responsabilitat pels riscos associats a la seva participació, incloent riscos per a la salut. L’organització no es fa responsable per danys personals o materials ocorreguts durant l’esdeveniment.

9. Política de Privacitat: En comprar una entrada, l’assistent accepta que la seva informació personal sigui utilitzada d’acord amb la política de privacitat de l’esdeveniment, la qual estarà disponible en els canals oficials.

10. Contacte: Per a qualsevol consulta o informació addicional, els assistents poden contactar a l’organització a través dels canals oficials proporcionats.

Preu

30€ l’accés a la sala, que donen dret a 9 cartrons + 1 cartró de la SÚPER QUINA.

 

És important que cada assistent llegeixi i comprengui aquestes condicions abans de realitzar la compra de la seva entrada. L’adquisició d’una entrada implica l’acceptació total d’aquestes condicions.

Segueix-nos a

Contacte

granquinalloret@gmail.com

Ens trobaràs a...

Evenia Olympic Suites

C/ Senyora de Rossell, 25

17310 Lloret de Mar, Girona